Tradycyjne sposoby spędzania Majówki to już przeszłość. W długi weekend majowy zapraszamy na największe święto smakoszy posiłków prosto z rusztu!
Entuzjaści pysznego jedzenia, picia oraz dobrej zabawy znajdą tu coś dla siebie! Przez żołądek postaramy się trafić do serc wyśmienitymi daniami i przekąskami. W tym dniu kuchnią zawładną:
– Jarosław Bieńkowski – mistrz grillowania (III miejsce w Pucharze Europy), finalista ogólnopolskich oraz międzynarodowych konkursów kulinarnych oraz uczestnik wielu prestiżowych kursów i szkoleń m.in. Wojciecha Modesta Amaro, czy Kurta Schellera.
– Robert Głyda – ekspert kulinarny Tom-Gast, doradca wyposażenia gastronomicznego HoReCa.
Karkówka, kiełbasa, oscypek, warzywa grillowane (cukinia, bakłażan, papryka), kolba kukurydzy, ale także sałatki grecka, z kurczakiem, czy łosoś. To tylko przedsmak majówkowego święta.
Przypominamy, że planowane wydarzenie jest imprezą towarzyszącą. Oznacza to, że każdy Gość EnergyLandii będzie mógł wziąć w nim udział nie martwiąc się o zakup dodatkowych biletów. Patronem medialnym wydarzenia jest Telewizja Silesia TVS.
Źródło: mat. prasowe